Produkter

Läs mer om vårt sortiment

Ytdesinfektion

DisCover

DisCover

För ytor, verksam hela 24 timmar. Öka säkerheten, spara tid och resurser genom att behandla kontaktytor 1 gång / dag. Har klarat det hårdaste testet PAS2424. 
En alkoholfri, långtidsverkande desinfektion.

Lukteliminering

ReZero

Alkoholfri och långtidsverkande lukteliminering.  Lätt att använda mot en mängd oönskade lukter i t e x textil, möbler, skor. Neutral, ingen doft tillsatt.

Hud-desinfektion

SafeTouch

Desinfektion för hud, händer och fötter.  Den är unik då den skyddar upp till fem timmar. Eliminerar både Covid-19 och vinterkräksjukan, Calici. Torkar inte heller ut då den är alkoholfri.

Ytdesinfektion

DisCover

DisCover desinficerar och bildar en skyddande yta som stannar kvar och förblir aktiv. 

En unik vattenbaserad antimikrobiell desinfektion för yta, långtidsverkande 24 timmar. Har klarat det hårdaste testet, PAS2424, ytor under användning och resultatet är häpnadsväckande, 99,999% antimikrobiellt skydd efter 24 timmar.

Användningsområde: Kontaktytor som handtag, ledstänger, kontorsytor, bordsytor, verktyg. För hårda och mjuka ytor, porösa och icke-porösa ytor, som metall, plast och textil.

Användning: Spraya ett tunt lager av DisCover, torka av med torr duk. Alternativt spraya en duk och torka av.

Behandla frekvent använda kontaktytor med DisCover och öka skyddet mot smitta. Idealiskt att städa med 1 gång / dygn, efter eller i kombination med städrutin. Ökar säkerheten i alla offentliga sammanhang.

50 ml / 200 ml / 500 ml / 5000 ml

Varning: Förvaras frostfritt

Baserad på CompoTech™

Lukteliminering

ReZero

Dålig lukt elimineras enkelt med ReZero. Du få en långtidsverkande effekt som är verksam så länge formulan finns kvar i materialet.

ReZero är unik då den inte lägger till parfym för att dölja oönskad lukt. 

Kisel har modifierats med joner som har luktreducerade egenskaper. ReZero sätter i gång en katalytisk process som förändrar de illaluktande molekylerna så att de inte luktar alls. Användningsområden: Textil, kläder, handdukar, skor, luft, sportutrustning.

I bilar, husbil / husvagn, toaletter, badrum, kök, hotellrum, källare, vind, soprum. 

Användning: Spraya en dimma över önskat område. Låt verka. Upprepa vid behov till lukten försvunnit.

Hårda ytor ska torkas av efter applicering.  

50 ml / 200 ml

Varning: Förvaras frostfritt

Baserad på CompoTech™

Desinfektion för hud

SafeTouch

Behandla huden med CoP+ SafeTouch och få ett skydd som räcker längre.

CoP+ SafeTouch stannar kvar på huden, bildar en osynlig handske som förblir aktiv så länge den är kvar. 

Klarar upp till tre tvättar och sitter kvar även om du spritar dig efteråt. Torkar inte ut huden, svider inte, har ingen lukt.

Patenterad, testad och certifierad som desinfektion i EU.

Kiseldioxid med den aktiva ingrediensen silvernitrat (0,016%) skapar ett osynligt skydd på huden. Eliminerar effektivt till 99,99% virus, bakterier och svamp inklusive Sars-2 Covid. Dessutom är den effektiv på virus som orsakar maginfluensa, så kallade ”outvecklade virus” som Rota- och Caliciviruset som orsakar vinterkräksjukan.

Användningsområde: Desinfektion för hud, händer och fötter. På händer till vardags, träning, resa, i skolan och arbetet.

På fötter i offentliga duschar på badhus, SPA, gym. Även för barn och äldre. Utmärkt komplement i sjuk / hälsovård och offentlig förvaltning för ökad säkerhet.

Användning: Spraya ca 3 ml, arbeta in. När vattnet dunstat har du ett osynligt skydd på huden. Upprepa vid behov.

50 ml / 200 ml

Varning: Förvaras frostfritt

Baserad på CompoTech™